ÇORUM / MERKEZ - Kocatepe İlkokulu

Ceylan ŞAHİN - Okul Müdürü

İlk ve ortaokulu köyünde okudu. Liseyi Alaca´da, Üniversiteyi Amasya´da okudu .  Anadolu Üniversitesin´ de Lisans tamamlayarak Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Uzman Öğretmen, 2022 yılında Başöğretmen oldu. İşletme Yönetimi ve Organizasyonu alanında yüksek lisans yaptı, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi “Adalet” bölümünden ve son olarak “İnsan Kaynakları Yönetimi”nden mezun oldu.

Batman-Gercüş-Dereiçi Köyünde 1987 yılında göreve başladı,  Yolağzı İlköğretim Okulunda öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptı. 1996 yılında Alaca; İsmailli Köyü İlköğretim, Alaca merkez Fatih ve Cumhuriyet İlköğretim okullarında çalıştı.2003 yılında  Çorum merkez Mimar Sinan İlköğretim Okuluna  öğretmen olarak atandı.2005 yılında aynı okula müdür yardımcılısı oldu.  2008-2010 yıllarında Toki Şehit Şükrü Özyol İlköğretim Okulunda Kurucu Müdür olarak çalıştı. Mimar Sinan İlköğretim Okulundaki müdür yardımcısı olarak çalışırken sınava dayalı atama ile Şehit Mahmut Peşmen İlkokulu/Ortaokuluna  müdür olarak atandı, 26/11/2013 tahinde  Başöğretmen Atatürk İlkokuluna  müdür olarak atandı. 20/06/2022 tarihinde Kocatepe İlkokulu ve Kocatepe Ortaokuluna müdür olarak atandı. Halen görevine devam etmektedir.